Covi 19 retningslinjer

 

Kære medlem.

 

Vi har fået mulighed for at genåbne vores center før nogen turde håbe på det, og vi har planlagt åbningen, så det vil kunne fungere inden for gældende retningslinjer.

MEN så har vi brug for DIN hjælp…  Størrelsen på vores center betyder, at vi overholder gældende regler for at kunne forsamle op til 50 personer. Men det vigtigste er, at vi hjælper hinanden med bl.a. at holde 2m afstand til nærmeste aktive trænings partner. Der vil være nogle markeringer på gulvet som giver Jer en fornemmelse af 2m afstand. 

Hvis I har mulighed for det, vil det også være en fordel, at så mange som muligt kommer før kl. 18.00, så bliver der bedre plads til de mange der kommer om aftenen. 

Vi er blevet fritaget for egentlig adgangskontrol, men skal både fysisk og via vores adgangssystem (adgangsbrikken) hver dag holde øje med hvor mange der kommer i centeret, så alle skal bruge adgangsbrikken når de kommer ind, også selvom døren tilfældigvis er åben.

Der er foretaget en omrokering af enkelte maskiner, og svedabsorberende udstyr er fjernet. så hvis du skal anvende måtter, bolde mm. til din træning, opfordres du til at medbringe dit eget, det gælder også vandunke, vi er blevet bedt om, at lukke vandautomaten.

Bad og omklædning vil være åben, men der må max. være 6 personer ad gangen i omklædningen, så vær for så vidt muligt omklædt hjemmefra. 

Til orientering er blandingsforholdet i flaskerne ændret, så det naturligvis fjerner evt. vira. Hvis dispenserne på væggene løber tør, kan du bruge indholdet i flaskerne i stedet. Personalet vil i forbindelse med daglig kontrol, foretage den nødvendige rengøring/opfyldning, Men alle skal fortsat have flaske og klud med rundt og tørre af, der hvor de har berørt udstyret

 

Retningslinjerne for brugen af centeret, er derfor:

Hvis du har symptomer – bliv hjemme 

Husk og brug adgangsbrikken når du går ind

Sprit dine hænder af inden du påbegynder din træning (der er dispenser lige indenfor døren) 

Vær opmærksom på 2m reglen, giv plads og/eller vent

Sprit maskiner/udstyr af efter brug – også håndvægte, kettlebelts mm 

Evt. afspærrede områder og maskiner, må naturligvis ikke benyttes 

Optimer din træning, så den bliver effektiv, det giver også plads til flere

Skal du hygge snakke, gør det udenfor eller hvor du ikke generer nogen 

Hvis du bliver konstateret smittet, kontakt venligst Anni på mail eller sms, så vil vi kunne finde de personer der har været i centret i samme tidsrum.

 

Vi er klar over, at der vil være tidspunkter, hvor du ikke vil kunne træne som du havde forestillet dig, og at du måske kommer forgæves. Men vi skal passe på hinanden, og alternativet vil være, at vi må lukke igen.

Så vi håber du vil overholde og respektere alle opsatte retningslinjer, og derfor åbner vi centeret fredag den 12 juni, med de sædvanlige åbningstider.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer igen og ser frem til god opbakning fra medlemmerne. 

 

Mvh. AIK Fitness