Instruktører fitness

En typisk uge aktivitet i centeret fra mandag til søndag. Drevet med frivillige og ulønnet personale.

Uge aktiviteter i cneteret

Velkomst-og Instruktør gennemgang:
Som ny-startet medlem er det ikke muligt at fravælge instruktørgennemgangen. Begrundelsen for dette er at vi vil gøre alt hvad vi kan for at undgå skader/uheld som følge af forkert brug af maskinerne.
Alle vores instruktører har gennemgået en fitnessuddannelse arrangeret af foreningsfitness og er derfor rigtig godt forberedt til at hjælpe jer med at få en så optimal træning som muligt.
En Velkomst-og instruktør gennemgang tager 45 minutter og hver instruktør har mulighed for at have 2 medlemmer med til gennemgang
I skal møde i træningstøj 10 minutter før jeres gennemgang starter. Det er en god ide at medbringe en drikkedunk
Når i er oprettet som medlem og fået et medlems nummer kan i  Bestille ( Book en time her) hvor i kan se hvilke dage og tidsrum der er instruktører til stede i lokalet.
De vil altid stå til rådighed med gode råd til træning.

Vi glæder os meget til at se jer alle

Alex

Alex

Personlig beskrivelse

Uddannet Fitness instruktør DGI

Christian

Christian Gulløv

Personlig beskrivelse

Jeg har trænet fitness i mere end tyve år. Kun ganske kort tid efter at jeg havde fundet den interesse tog jeg instruktør kurset og arbejdede herefter en årrække som instruktør og personlig træner ved siden af mit job som dengang bestod i at rådgive og vejlede i salget af fitness udstyr og maskiner til private og professionelle. Det er glædeligt nu at få lejligheden til, at dele ud af min viden om fysisk træning, til dem der er nysgerrige og har lyst til at lytte.

Christian Haagensen

Christian Haagensen

Personlig beskrivelse

Bosat i Strøby Egede.
Gået på Strøby Skolen.

Uddannet Fitness instruktør DGI

Hans Chr. Anthonsen

Hans Chr. Anthonsen

Personlig beskrivelse

Bill Bushardt Svendsen

Bill Buchardt Svendsen

Bill Buchardt Svendsen

Henrik Lykke

Henrik Lykke

Jeg, har trænet og undervist on/off siden 1994.
Er uddannet diplom-træner ( dog ikke den nuværende 1 årlige )og sportmassør. Har læst fysiologi og anatomi. Arbejder gerne med målsætninger og strategier, samt motivation. Osse gerne osse gerne problematikker omkring livsstile og skader.
Hvis du skal bruge andet, må du sige til.