Instruktører fitness

En typisk uge aktivitet i centeret fra mandag til søndag. Drevet med frivillige og ulønnet personale.

Uge aktiviteter i cneteret

Velkomst-og Instruktør gennemgang:
Som ny-startet medlem er det ikke muligt at fravælge instruktørgennemgangen. Begrundelsen for dette er at vi vil gøre alt hvad vi kan for at undgå skader/uheld som følge af forkert brug af maskinerne.
Alle vores instruktører har gennemgået en fitnessuddannelse arrangeret af foreningsfitness og er derfor rigtig godt forberedt til at hjælpe jer med at få en så optimal træning som muligt.
En Velkomst-og instruktør gennemgang tager 45 minutter og hver instruktør har mulighed for at have 2 medlemmer med til gennemgang
I skal møde i træningstøj 10 minutter før jeres gennemgang starter. Det er en god ide at medbringe en drikkedunk
Når i er oprettet som medlem og fået et medlems nummer kan i  Bestille ( Book en time her) hvor i kan se hvilke dage og tidsrum der er instruktører til stede i lokalet.
De vil altid stå til rådighed med gode råd til træning.

Vi glæder os meget til at se jer alle

Alex

Alex

Personlig beskrivelse

Uddannet Fitness instruktør DGI

Lisette Jensen

Lisette Jensen

Personlig beskrivelse

Jeg har en Professionsbachelor i ernæring og sundhed og giver gerne gode råd omkring kost, motion,
vægttab og livsstilssygdomme.

Hans Chr. Anthonsen

Hans Chr. Anthonsen

Personlig beskrivelse

Bill Bushardt Svendsen

Bill Buchardt Svendsen

Bill Buchardt Svendsen

Hasan

Hasan

Hasan

Jeg er uddannet personligtræner ved Fitness World Acedemy.
Fokus områder
- Styrketræning
- Motivation strategier
- Kost og ernæring
Udover introduktionstimer i Aik Fitness, tilbyder jeg også personlige træningsforløb, kontakt mig endelig for yderligere information, eller hiv fat i mig i centeret.
"
Evy

Evy

Evy

Evy Sampson er personlig træner, sundhedsinspirator, mentor og coach og har over 22 års erfaring i arbejdet med krop og sjæl som træner, aerobic & fitness instruktør, yoga underviser, og sundhedscoach med speciale i sundhed og smerte i kroppen, med formålet sundheden på et dybere plan.
Jeg forstår at arbejde med det enkelte menneske, og sætter mig ind i hver enkelt person jeg arbejder med og jeg giver en individuel session og behandling der passer lige præsic til den klient jeg sidder overfor.
Jeg indbyder til læren om og forståelsen for kroppen gennem leg, bevægelse, musik, meditation, mindfulness og arbejdet med vejrtrækning og nærvær.
Du kan booke tid til programlægning eller kontakte Evy som er til rådighed for råd, vejledning og instruktion i maskiner på udvalgte dage.
Evy kan desuden kontaktes hvis du ønsker et personligt trænings forløb eller ønsker at deltage på hendes trænings hold.