MyWellness

MYWELLNESS from Pedan A/S on Vimeo.

 Hent Mywellness App her:  Koden du skal bruge når du opretter er: aik65.

gogole-play

 

download-app


 Se hvordan du selv bygger dit trænings program med videoklip af øvelserne.læs mere


Sådan ændre du FTP værdi i din APP

Træner du på Technogym Group Cycle Connect, og træner efter WATT kan du have
behov for manuelt at ændre din FTP værdi (functionel threshold power), som udstyret
tager udgangspunkt i når du træner. Ved du ikke hvad den er kan du lave en test på cyklen.
Når du efterfølgende logger ind på eksempelvis en Technogym Group Cycle,
vil din træning tage udgangspunkt i den indtastede værdi.

 

Mywellness-appen fra Technogym hjælper dig med at få mest muligt ud af klubbens tjenester, når du træner både indendørs og udendørs.

Det fuldt nydesignede look and feel ser for sig fire områder:

– FACILITETSOMRÅDE: Oplev alle de tjenester, som din klub tilbyder, og vælg, hvad der interesserer dig mest.

– Min bevægelse: Her kan du finde, hvad du har valgt at gøre: dit program, de klasser, du har booket, de udfordringer, du er tilmeldt, og alle de andre aktiviteter, du har valgt at gøre i din klub.

– RESULTATER: Kontroller dine fremskridt, indsamle bevægelser og blive mere og mere aktiv hver dag.

– ANDET: i dette nye område kan du give din feedback, synkronisere dine fitness-apps og forbinde dit hjertefrekvensbånd.

Nyd den bedste oplevelse i Technogym udstyrede klubber ved hjælp af mywellness-appen til at oprette forbindelse til hvert enkelt udstyr med Bluetooth eller QR-kode. Udstyret opsættes automatisk med dit program, og dine resultater spores automatisk på din mywellness-konto.

Log MOVE’er manuelt eller synkroniseres med andre apps som Apple Health, Fitbit, Garmin, MapMyFitness, MyFitnessPal, Polar, RunKeeper, Strava, Swimtag og Withings.

———————————

HVORFOR BRUGER MYWELLNESS-APPEN?

– DINE FACILITETSINHOLDER OVERFLATT: Opdag i appens FACILITETSOMRÅDE alle de programmer, klasser og udfordringer, som din klub promoverer.

– HÅNDTER PÅ VIRTUEL KACH, DER VEJER dig i træningen: Vælg let den træning, du vil gøre i dag, på MIN bevægelsesside, og lad appen guide dig gennem træningen. Mywellness-appen flytter automatisk til næste træning, giver dig muligheden for at bedømme din oplevelse og planlægge din næste træning.

– TILPASTE PROGRAMMER: Få dit personlige og komplette træningsprogram inklusive cardio-, funktionelle eller styrkeøvelser, gruppeklasser og enhver form for sportsaktivitet. Få adgang til alle træningsinstruktioner og tutorialvideoer, hold styr på dine resultater automatisk ved at logge ind på Mywellness og forbinde Technogym udstyr, uanset hvor du er i verden.

– SUPERIOR KLASSE ERFARING: Brug Mywellness-appen til let at finde de interesseklasser og book et sted. Du vil modtage smarte påmindelser, der hjælper dig med ikke at glemme din reservation. Dagen på klassen bruger Mywellness-appen til at logge ind på Technogym Group Cycle Connect-udstyr og nyde en unik oplevelse med din træner og andre brugere. Tjek dine klasseresultater med det samme på Mywellness-appen, og book din næste klasse for at sikre et sted. Du kan også se på de fremhævede klasser, de mest innovative og førsteklasses gruppekurser, som dit center tilbyder, og booke din plads i klasserne i to eller flere faciliteter i klubkæden, hvis dit abonnement tillader det.

– UDENDORS AKTIVITET: Hold styr på dine udendørs aktiviteter direkte på Mywellness-appen, eller synkroniser automatisk de data, du har gemt i andre fitnessapplikationer.

– FUN: deltage i de udfordringer, der er organiseret af dit anlæg, træner og forbedrer din udfordringsrangering i realtid.

– Kropsmålinger: Hold styr på dine målinger (vægt, kropsfedt osv.) Og kontroller dine fremskridt over tid.