Vægte

Vægte

Vægttræning hjælper ikke bare med at forsinke ældningsprocessen, men det er samtidig den bedste form for træning, hvis du vil forbrænde fedt.

Eksperter mener faktisk, at den muskelmængde, du har i din krop, er den største indikator for din biologiske alder.

Jo ældre du er, des større betydning har styrketræning nemlig for dit taljemål, der er et vigtigere mål for vægttab end at opnå et lavere BMI.

For med alderen mister vi på den ene side muskler og på den anden side tager vi på omkring taljen. Mænd tager tidligere på omkring taljen end kvinder, der indtil overgangsalderen hovedsageligt tager på om hofterne.

Ordet fitness kommer af engelsk at være fit, egnet til overlevelse. I dag benyttes ordet fitness internationalt om sundhed i bredeste forstand samt om at være i allround god form, at dyrke alsidig styrke- og konditionstræning, at dyrke alsidig motionstræning i et fitnesscenter. Fitnesscentre er træningssteder, med styrketræning, cardiotræning, hvor man dyrker fitness, dvs. motion med henblik på forbedret sundhed og velvære, forbedret præstation i hverdag og idræt og en flottere fysik. Fitness, styrketræning, konditionstræning på såkaldte cardiomaskiner og holdtræning, er blevet voksne danskeres foretrukne motionsform sammen med løb, gang og svømning. Brug MyWellness App. Beskrivelse og video se her:

Alle vores håndvægte

alle_vores_vaegte_lille

Vægtstand

alle_vegate